15 – Fra Jord Til Bord

wj20141106_Gry_Hammer_307_WEBtFRAJORDTILBORD steinaldermann

I episode 15 prater jeg med Gry Hammer som er dama bak bloggen Fra Jord til Bord. Hun har allerede lært meg å lage youghurt og kefir gjennom sine blogginnlegg. Etter mange år uten brødmat savnet jeg det litt i jula når det var så mye godt på bordet. Sild i alle varianter, røkelaks, eggerøre, sylte og leverpostei var noe av det jeg kunne tenkt meg å hatt en skive under. Gry kan masse om fermentering og melkesyregjæring, så nå skal det bli gang på surdeigsbrød:-D Endelig også et bedre alternativ til barna.

Gry har massevis av oppskrifter og fremgangsmåter inne på bloggen og i bøkene hun har gitt ut. Hun holder også kurs i fermentering og melkesyregjæring både hjemme og ellers i landet.   Sjekk ut Frajordtilbord.no for mer inspirasjon!

Lytt til episode 15 her.

Last den ned fra iTunes her
cropped-steinlogo2.png

Du kan også laste ned episoden direkte til din telefon via iTunes. Bruk appen «Podcaster» og søk på Steinaldermann. Abbonerer du på podcasten får du episodene med en gang de kommer ut:)

Sponsorer:

Barefootshoes.no

Barefootshoes.no

Forlaget Lille Måne

 


Shownotes Episode 15:

  1. Artikkelen om de to kalvene som fikk henholdsvis fersk melk og pasteurisert melk.
  2. Fra Jord til Bord
  3. Naturligliv.no sin bloggpost om fermentering og fermenteringskrukkene
  4. En Hyllest til Lammet – Rune Kalf Hansen
  5. Fivefingers Bikila Evo Waterproof


wj20141106_Gry_Hammer_307_WEBt

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s